SZC logo

Ózdi Szakképzési Centrum

OM kód: 203046/006 | Ózd

Intézmény logo

Ózdi SzC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Történet

Iskolánk

Történet

Iskolánk több mint 130 éves múlttal rendelkező intézmény, amely az egykori 102. sz. Gábor Áron Ipari Szakmunkásképző Intézet, illetve a 2005 és 2011 között fennálló Bolyai Farkas Szakképző Iskola jogutódja.

2015-től, az Ózdi Szakképzési Centrum tagintézményeként, 2022. szeptember 1-től egy képzési helyen működik tovább. Tanulói jogviszonyban mind az 5 éves technikumi, mind a 3 éves szakképző iskolai képzés ösztöndíjas, emellett iskolánkban felnőttképzés is zajlik, amely munka mellett végezhető, akár ingyenes második szakma megszerzésére is lehetőséget nyújt akár a pályakezdők, akár a munkanélküliek számára.

Lehetőséget nyújtunk továbbá szakmával rendelkezők részére, hogy 2 év alatt érettségi bizonyítványhoz jussanak szintén a felnőttképzés keretein belül, míg az érettségizettek pedig választhatják a 2 éves technikus képzéseinket megfelelő jelentkezési létszám esetén.

Az iskola részt vesz továbbá az alapfokú végzettséggel nem rendelkező, 16. életévüket betöltöttek részére meghirdetett Dobbantó Programban, illetve az arra épülő Műhelyiskolai képzésben, ahol részszakma megszerzésével teljesíthető a tankötelezettség.


Partnereink

SZC logo

Ózdi Szakképzési Centrum


Ózdi SzC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskola

Ózd

Telefon: +36 48 473-211

E-mail: titkarsag@gaboraron-ozd.edu.hu

OM azonosító: 203046/006


2024Ózdi SzC Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskola